Main content

Uslovi korišćenja

Sva su prava zadržana.

Nije dopušteno da se menja, kopira, distribuira, iznajmljuje, emituje, izvodi, umnožava, objavljuje, licencira, tvori izvedenice, prenosi na drugi medij ili prodaje bilo koje podatke, programsku podršku, proizvode ili usluge koji su deo portala wcnet.sr bez prethodne saglasnosti i pismene dozvole Bolton Manitoba S.p.A.

Sav sadržaj ove internet stranice zaštićen je autorskim pravima. Sadržaji (registovane i neregistrovane marke, tekstovi, slike i ostalo) i sva programska podrška u vlasništvu su Bolton Manitoba S.p.A.

Na našim stranicama ćemo se truditi da osiguravamo tačne i ažurne podatke. Ipak naglašavamo da  tekstovi na internet stranicama služe samo za informisanje, pa ne preuzimamo nikakvu garanciju i nikakvu odgovornost za njihovu tačnost i potpunost stranica. Svaka upotreba objavljenih sadržaja na vlastitu je odgovornost.

Niti Bolton Serbia d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je učestvovala u stvaranju ovih intrenet stranica, ne odgovaraju za povremeno nedelovanje stranica, za moguću netačnost navedenih informacija i za nikakvu moguću štetu koja bi izlazila radi upotrebe netačnih i nepotpunih informacija, pa ne odgovaraju za nikakvu štetu ili neugodnosti, koje bi mogle proizlaziti iz postojanja internet stranica, iz dostupa do i/ili upotrebe i/ili nesposobnosti upotrebe informacija na ovim internet stranicama i/ili za bilo kakve greške ili manjkavosti u njihovom sadržaju, bez obzira na to da li su obavešteni o mogućnosti takve štete.

Bolton Serbia d.o.o., zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bilo kako prema vlastitom nahođenju bez obzira na razlog, te bez prethodnog obaveštenja, delomice ili u celini vrši izmene, dodaje ili uklanja sadržaje objavljene na internet stranici www.wcnet.rs. Svaka upotreba objavljenih sadržaja na vlastitu je odgovornost.

 

Molimo Vas kliknite ovde kako biste pročitali našu politiku privatnosti.

SYSTEM WC NET

System WC NET će da vam obezbedi potpunu čistoću i higijenu vaše WC šolje.

Saznajte više

STRUČNJAK ZA HIGIJENU?

System WC NET

Popunite naš upitnik i proverite svoje znanje.

Upitnik

Dobro došli na novu internet stranicu WC NET

Drago nam je što ste posetili našu internet stranicu www.wcnet.rs

Više informacija
© Bolton Manitoba S.p.A – Sva prava zadržana | Pravna napomena | Politika privatnosti i kolačići | Web admin Bolton Group